Αθλητικές εφημερίδες: Συνένοχες στο έγκλημα!!!


Τα ΜΜΕ τη βρίσκουν μια χαρά με την υπόθεση του Ηρακλή! Ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα μιας και το σημαντικότερο τμήμα του, το ποδοσφαιρικό, κινδυνεύει να μην αγωνίζεται στην Σούπερλιγκα του χρόνου! Κοιτάξτε πως αντιμετωπίζουν οι εφημερίδες τις αποφάσεις-σκάνδαλο κατά του Ηρακλή:

Στις υπόλοιπες εφημερίδες (πλην της Αθλητικής ΜΘ) δεν υπάρχει καν αναφορά στα πρωτοσέλιδα! Ένα αντικειμενικά τόσο μεγάλο ζήτημα αντιμετωπίζεται ακόμα και από τις εφημερίδες της πόλης μας, τόσο μα τόσο προκλητικά αδιάφορα! Σκεφτείτε να γινόταν κάτι αντίστοιχο σε οσφπ,αεκ,παο,παοκ!!! Τα πρωτοσέλιδα δεν θα είχαν άλλο θέμα!!!!

Οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας κλείνουν μάτια και αυτιά απέναντι σε αυτό το μεγάλο και καλοστημένο παιχνίδι που γίνεται στις πλάτες του Ηρακλή. Και με την αδιαφορία τους αυτή γίνονται ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ στο ΕΓΚΛΗΜΑ.

Είναι ντροπή για τους δημοσιογράφους που αμέσως μετά τα ευφάνταστα σενάρια για Μάρα, αμέσως μετά τις αλχημείες τους για Κριστέα, αμέσως μετά την προκλητικότατη αδιαφορία για το σκάνδαλο Σάββα Θεοδωρίδη, έρχονται τώρα να μην δώσουν την πρέπουσα σημασία στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ηρακλή. Ούτε cent στις κατευθηνόμενες φυλλάδες Αθηνών και Θεσσαλονίκης!! Μόνο στη δική μας οπαδική εφημερίδα η οποία αναμένεται σε λίγο καιρό να ξανακυκλοφορήσει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: