«Πάμε καλά»!


Τα πρώτα μηνύματα από το Γουδί όπου εκδικάζεται η έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής είναι ενθαρρυντικά! Συγκεκριμένα φαίνεται ότι τα μέλη της επιτροπής έχουν πειστεί όσον αφορά τις εκπρόθεσμες…εξοφλήσεις ορισμένων παικτών (πχ Ντιέ, Κοβαλέφσκι) και πλέον η μάχη θα δοθεί για την περιβόητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ,κ.Τάκης, ο Αλέξης Κεσόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΣ κ.Γωγάκος και ο νομικός κ.Γρηγορίου έκαναν δηλώσεις. Πάμε να τις δούμε:

«Θεωρώ ότι πήγαμε καλά, εξηγήσαμε με σαφήνεια και επιχειρήματα όλα αυτά πάνω στα οποία αδικήθηκε η ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή μας, πιστεύω ότι αύριο θα τελειώσει αυτή η κακόγουστη φάρσα. Αν είχαν κάποιες απορίες θα μας ρωτούσαν κάτι που δεν έγινε». (πρόεδρος ΠΑΕ, κος Τάκης)

«Ήταν μία σωστή εκπροσώπηση, τεκμηριωμένη και σωστή από όλες τις πλευρές. Είπα αν δεν έχει βιωσιμότητα η ΠΑΕ επηρεάζονται όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Η εκτίμηση μου είναι θετική, οι δικηγόροι και ο πρόεδρος της επιτροπής που είναι φοροτεχνικός έχουν καταλάβει ότι έχουμε δίκιο και πρέπει να δικαιωθούμε» (πρόεδρος ΓΣ, κος Γωγάκος)

«Δώσαμε μία μάχη, έχουμε έναν φάκελο πλήρη και περιμένουμε να διορθωθούν οι μικρές αβλεψίες της πρωτοβάθμιας. Όταν είσαι άρτιος δικαστικά θα κερδίσεις. Δεν υπάρχει άλλη απόφαση πέρα από την θετική. Δεν γίνει επίκληση της ιστορίας των 102 χρόνων του Ηρακλή αλλά επίκληση των οικονομικών, διοικητικών στοιχείων που ζητάει ο νόμος.» (κ. Χάρης Γρηγορίου, νομικός της ΠΑΕ Ηρακλής)

«Δεν υπήρχε καμία κόντρα, δεν έγινε καμία ερώτηση και όλα βαίνουν καλώς. Το τραγελαφικό είναι ότι… έσκασε ένα χαρτί τύπου Ντιέ, πάλι από τον Ντιέ αλλά είναι ανακριβές και δεν το έλαβαν υπόψη τους τα μέλη της επιτροπής, που γέλασαν μάλιστα. Καλύψαμε το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αλλά και της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Αν υπήρχε κάτι άσχημο θα το είχαμε καταλάβει, μας είπαν ότι καλύφθηκαν από τις απαντήσεις μας και όλα πάνε καλά. Αύριο περιμένουμε να μάθουμε την απόφαση». (κος Κεσόπουλος, υπ.οικονομικών της ΠΑΕ Ηρακλής)

Τα πρώτα μηνύματα λοιπόν είναι θετικά! Μένει να δούμε και αύριο τι θα γίνει!

Αυτή η περίφημη «κακόγουστη φάρσα» θα τελειώσει και θα τελειώσει θετικά για τον μεγάλο Ηρακλή! Και η δικαίωση θα γιορταστεί όπως πρέπει, όπως ακριβώς κερδίθηκε:

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ

ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: