Σε δυο στρατόπεδα οι αθλητικές ιστοσελίδες για την εκδίκαση της έφεσης


Ώρα με την ώρα, η αγωνία μας αυξάνεται και φθάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Κοινότυπο αλλά ναι: «Βαράει κόκκινο»! Ψάχνουμε παντού, έστω μια πληροφορία παραπάνω, που θα μπορέσει να μας διαφωτίσει σχετικά με την έκβαση της έφεσης της ΠΑΕ Ηρακλής. Μετά από μια βόλτα στις αθλητικές ιστοσελίδες διαπιστώσαμε ότι άτυπα έχουν χωριστεί σε 2 στρατόπεδα: Από τη μια μεριά αυτές που εκφράζουν την αισιοδοξία που υπάρχει για τη δικαίωση της ομάδας μας και από την άλλη αυτές που τονίζουν ορισμένες αρνητικές πτυχές της εκδίκασης και θεωρούν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι τα πράγματα ίσως να πάνε στραβά αύριο.

Πάμε να δούμε μία-μία τις αθλητικές ιστοσελίδες λοιπόν και τι λένε για το εν λόγω ζήτημα:

 • Sportdog.gr (http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=136629): «ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ-ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ» είναι ο τίτλος του άρθρου στο οποίο φιλοξενούνται οι δηλώσεις παραγόντων του Ηρακλή για τις οποίες κάναμε λόγο σε προηγούμενη δημοσίευση.
 • Contra.gr (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis/277536.html): Άλλο ένα άρθρο το οποίο τονίζει ότι υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ΠΑΕ. Γίνεται κι εδώ αναφορά στο πλαστό έγγραφο Ντιέ!
 • Theplayer.gr: Το τελευταίο θέμα που αφορά τον Ηρακλή είναι για τις φήμες του φλερτ μεταξύ Κλουζ-Ιακόμπ…
 • Exedrasports.gr (http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=66881): «ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ» ο τίτλος του σύντομου άρθρου. Αναφέρεται και εδώ η αισιοδοξία των ανθρώπων της ΠΑΕ Ηρακλής.
 • Sport.gr (http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=67281): Χαρακτηριστικός ο τίτλος του: «ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ». Η συγκεκριμένη σελίδα παρουσιάζει την υπόθεση κρατώντας μια απόσταση και από τα δυο σενάρια. Δεν είναι ούτε αισιόδοξη αλλά ούτε και απαισιόδοξη. Τηρεί στάση αναμονής θα μπορούσαμε να πούμε. Ωραίο άρθρο.
 • Sport24 (http://www.sport24.gr/html/ent/411/ent.368411.asp): «ΘΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ»! Τίτλος με αρκετή δόση αισιοδοξίας. Στο συγκεκριμένο άρθρο τονίζεται ότι υπάρχει και θετική έκβαση στο θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου (ΜΚ).
 • Sentragoal.gr (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10527&subid=2&pubid=17002659): Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαβάζουμε ότι υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στον Ηρακλή για τη δικαίωση της ομάδας. Άλλη μια αισιόδοξη προσέγγιση του θέματος.
 • Gazzeta.gr (http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/88275-%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE): Καμία είδηση δεν προκύπτει από το συγκεκριμένο άρθρο…
 • Sport-fm.gr (http://www.sport-fm.gr/article/278458): Ένα από τα λιγότερο αισιόδοξα δημοσιεύματα που κάνει εκτενή αναφορά στο ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με το πλαστό έγγραφο Ντιέ. «Οι ώρες είναι σαφέστατα κρίσιμες και για τον Ηρακλή ίσως οι κρισιμότερες στην ιστορία του» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
 • Soccerplus.gr (http://www.soccerplus.gr/article/thriler-me-ntie-metoxiko-kefalaio): Το δημοσίευμα αναφέρεται στα 2 καυτά θέματα που αφορούν Ντιέ και αύξηση ΜΚ. «Η ώρα της κρίσης πλησιάζει». Με αυτή τη φράση κλείνει το άρθρο…Ένα άρθρο που δε δίνει και πολλά αισιόδοξα μηνύματα.
 • Μetrosport.gr (http://www.metrosport.gr/thetika-minimata-gia-tin-ipothesi-tou-irakli): Η αθλητική ιστοσελίδα της Β.Ελλάδας εκφράζει κι αυτή την αισιοδοξία που υπάρχει για τη δικαίωση του Ηρακλή.

Άκρη εννοείται ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε. Και λογικό είναι. Όλα θα τα ξέρουμε αύριο.

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες αναφέρουν -πάλι καλά- την παρουσία δεκάδων φιλάθλων του Ηρακλή έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ σήμερα το πρωί κάτι που αναμένεται να γίνει και αύριο.

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: