Παίζουν με τα νεύρα μας


Όλως περιέργως και ενώ περιμέναμε την ανακοίνωση της απόφασης της επιτροπής εφέσεων γύρω στις 14:30, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί δημιουργώντας έτσι πολλά ερωτηματικά.

Ήδη έχουν αρχίσει αρκετοί να υποψιάζονται ύποπτα μαγειρέματα σε βάρος του Ηρακλή, όπως αναφέρει και το site Bluearena.gr.

Σήμερα πάντως ο αθλητικός τύπος ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος. Χαρακτηριστικά η εφημερίδα SportDay υποστηρίζει ότι ο Ηρακλής θα πάρει την άδεια κανονικά. Αλλά η καθυστέρηση της επίσημης ανακοίνωσης προκαλεί αν μη τι άλλο ανησυχία. Μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ούτε σήμερα θα ξέρουμε την απόφαση και ότι το πράγμα πάει για αύριο το μεσημέρι!

Στο μεταξύ θέση στο θέμα πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, κος Πανόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις»:

«Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται ισομερώς προς όλο τον κόσμο, προς όλες τις εταιρίες. Αν εφαρμόζονται κατ’ επιλογή δεν έχει νόημα να υπάρχει ποδόσφαιρο. Έχω ερωτηματικά με αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω αν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο περασμένο πρωτάθλημα πληρούσαν 100% τους όρους για να αδειοδοτηθούν, δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά πλέον έχω ερωτηματικά, όταν για παράδειγμα ένας προπονητής δηλώνεται σε δύο ομάδες. Σαν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας έχω τις επιφυλάξεις αν σωστά αδειοδοτήθηκαν στο περασμένο πρωτάθλημα. Έχει το δικαίωμα ο Ηρακλής να ζητήσει το άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων. Για να δει αν είναι πλήρεις οι φάκελοι. Σε μια εποχή που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις μυρίζει, δεν είναι να παίζουμε τις αγίες παρθένες στο ποδόσφαιρο, πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε κιόλας. Δεν μπορεί το ποδόσφαιρο να λέει τα εν οίκω μη εν δήμω. Να ανοίξουν οι φάκελοι, είναι τόσο απλό.

Κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα υπάρχουν συνεχείς υπόνοιες για παρασκήνιο. Κάθε Έλληνας έχει τον κοινό νου να καταλάβει ότι γίνονται πιθανώς κάποια πράγματα, κάποιες συζητήσεις, που άλλες φορές είναι ευνοϊκές για κάποιες ομάδες και κάποιες άλλες φορές όχι.

Η έντιμη επιτροπή, αυτοί οι άνθρωποι που δίνουν το «οκ» για την αδειοδότηση, να δούνε τα πράγματα αμερόληπτα, και όπως έχουν δει όλες τις ομάδες που κατέθεσαν φακέλους. Αν μόνο τρεις τέσσερις ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν όλοι δεν είναι ίσοι απέναντι στους νόμους και με την παραμικρή λεπτομέρεια».

Από ώρα σε ώρα ίσως και να έχουμε εξελίξεις.

Περιμένουμε όλοι με αγωνία.

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: