Παγωμάρα…


Το ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όλο αυτό το διάστημα το ξέραμε. Μάλλον όχι μόνο στην ΕΠΟ τελικά, μάλλον όχι μόνο κάτω στην Αθήνα. Μάλλον τα βλέμματα και οι σκέψεις μας πρέπει να ανηφορίσουν αρκετά, πάνω από τη Λειβαδιά πάντως. Και με κλεφτές ματιές στην Κρήτη.

Η επιτροπή αδειδότησης της ΕΠΟ ανέβαλε για ακομη μια φορά την έκδοση της απόφασής της για τον Ηρακλή, αυτή τη φορά για την ερχόμενη Πέμπτη.

Παγωμάρα…

Το παρασκήνιο έκανε καλά τη δουλειά του. Η απόφαση που θα έβγαινε θετική για τον Ηρακλή σήμερα μαγειρεύτηκε και η κατάληξη είναι η ακόλουθη:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Την αναβολή έκδοσης οριστικής απόφασης για την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι την 24η Ιουνίου 2010 προκειμένου να προσκομισθούν συμπληρωματικά έγγραφα στην Επιτροπή.

2. Τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στις ΠΑΕ ΟΦΗ, Πιερικός.

3. Τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.» (επισημη ανακοινωση ΕΠΟ)

Μπράβο ντόμπροι και σταράτοι Κρητικοι παραγοντες και βουλευτές. Ο ΟΦΗ πήρε την άδεια συμμετοχής στη Σουπερλιγκα. Και παει να μας αντικαταστησει, εστω και αν απέτυχε να το καταφέρει αγωνιστικά. Ο τέταρτος της Β Εθνικής αντικαθιστά τον 10ο της Σουπερλιγκα σε αυτή τη χώρα. Τρελά πράγματα.

Ας διαβάσουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη αντιλαμβανόμαστε ότι, καθ’ υπέρβαση της εξουσίας της και των κανονισμών, η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, με την ‘μη απόφασή’ της αμφισβητεί ευθέως καταθετήρια τραπεζών, υπογραφές ποδοσφαιριστών και δικηγόρων τους, καθώς και υπογραφές νυν και πρώην παραγόντων, μετόχων και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, χωρίς τα ανωτέρω να έχουν αμφισβητηθεί από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ή παράγοντες.

Κάτω από την επίπλαστη αυτή μομφή, εξαπολύεται υπόνοια πλαστογραφίας από μέρους μας, γεγονός, το οποίο, δίχως άλλο, αποτελεί δυσφήμιση της Εταιρείας μας, η οποία επιφυλάσσεται να κινηθεί ποινικά και αστικά κατά των μελών της Επιτροπής.

Αναφορικά με την ακροαματική διαδικασία, την οποία επικαλείται η Επιτροπή, προκειμένου να δικαιολογήσει την ‘μη απόφασή’ της, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ζητά την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών, που τηρήθηκαν στη συνεδρίαση, προκειμένου να γίνει γνωστό σε όλους ότι τα μέλη της Επιτροπής δεν αμφισβήτησαν κανένα από τα στοιχεία, που οψίμως και υπόπτως αμφισβητούν με την ‘μη απόφασή’ τους.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έγινε, δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ αντικείμενο συναλλαγής…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Aπογοήτευση και παγωμάρα…Αναμένουμε εξελίξεις…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: