Ρέμος…Από τον Ιούλιο του 2007 και το «Χαμογέλασε πάει πέρασε» φτάσαμε στον Ιούλιο του 2010 και το «Τέρμα η ιστορία»…


Ο μεσσίας του 2007

Τον Ιούλιο του 2007, όταν ο Ρέμος αναλάμβανε τις τύχες της ΠΑΕ Ηρακλής, η ομάδα δεν διέθετε ούτε τον απαραίτητο αριθμό ποδοσφαιριστών. Κι επίσης: γραφεία κατεστραμμένα από φωτιά, χρέη εκατομμυρίων ευρώ και τον εφιάλτη του παραλίγο υποβιβασμού, καθώς σώθηκε την τελευταία στιγμή. Τότε, όλος ο «κυανόλευκος» κόσμος -μαζί και οι οργανωμένοι φίλαθλοι- τον αποθέωναν. Θεωρούσαν ότι μόνον αυτός μπορούσε να σώσει την ΠΑΕ από την οικονομική καταστροφή, ως ανιδιοτελής ηρακλειδέας, και να δώσει στην ομάδα τη χαμένη αίγλη της.

Απρίλιος 2010
Η πληροφορία που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες περί έλευσης του Ρέμου στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνεται. «Δέχεται πιέσεις από τον επιχειρηματία που συνεργάζεται εδώ και χρόνια στην Αθήνα, για να πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Ουσιαστικά έχει συμφωνήσει και απομένει η τυπική επιβεβαίωση», αναφέρει στη «Μακεδονία της Κυριακής» ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του προέδρου της κυανόλευκης εταιρείας και προσθέτει λέγοντας ότι… «Προβλέπω ότι αν δεν βρεθεί λύση στα διοικητικά προβλήματα του Ηρακλή, δύσκολα θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, αφού γνωρίζει το κλίμα που επικρατεί στην πόλη. Γι’ αυτό και ψάχνει νύχτα-μέρα να βρει τον άνθρωπο που θα αποτελέσει την ιδανική λύση για την ΠΑΕ Ηρακλής. Είναι δύσκολο, αλλά ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος”. Η αγωνία του Ρέμου, το άγχος του δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί.

Η τελευταία φορά που ο κορυφαίος έλληνας τραγουδιστής πραγματοποίησε σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη ήταν το 2007, λίγους μόλις μήνες προτού αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, έχοντας στο πλευρό του τη Μαρινέλλα. Τότε δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί ότι τρία χρόνια αργότερα θα οργάνωνε ολόκληρο σχέδιο για να βρεθεί έστω και για λίγες ώρες στη πόλη του. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν στα μέσα Ιουλίου του 2007, οπαδοί του Ηρακλή τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο με το σύνθημα «Αντώνη, προχώρα και άλλαξέ τα όλα». Βέβαια, δεν είναι τυχαίο ότι στο Καυταντζόγλειο βρέθηκε για τελευταία φορά στον αγώνα Ηρακλής -Άρης στις 29 Αυγούστου. Από τότε πέρασαν πάνω από επτά μήνες απουσίας του…

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρέμος παραμένει μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, λόγω έλλειψης διάδοχης κατάστασης. Μόλις βρεθεί αυτός ή αυτοί που θα εγγυηθούν για την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, θα αποχωρήσει. Αυτή η αγωνία του να απεγκλωβιστεί τον έχει οδηγήσει σε μία σειρά λανθασμένων κινήσεων, αφού εδώ και μήνες ανοίγει την πόρτα της Μίκρας στον… πρώτο τυχόντα. Μία υπόσχεση είναι αρκετή για τον οποιονδήποτε να λειτουργήσει ως αφεντικό της εταιρείας, έστω και για λίγες ημέρες (περίπτωση Λαντάνι).

Επίσημα ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης δήλωσε ενώπιον της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη ότι από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο η Επιτροπή Αδειοδότησης είχε στείλει έξι ειδοποιήσεις στην ΠΑΕ Ηρακλής να στείλει έγγραφα για το φάκελο αδειοδότησης και δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Αλλά βέβαια τότε ο πρόεδρος του Ηρακλή είχε άλλες ασχολίες. Εστελνε στους «κυανόλευκους» κάποιους Λαζάνι, Σαμαβάρι και τους υπόλοιπους σωτήρες.

«Εδώ και μήνες ψάχνει τον άνθρωπο που θα κυβερνήσει το καράβι του Ηρακλή», αναφέρει συνεργάτης του και αποκαλύπτει το τι λέει ο Ρέμος στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους του. «Παραδέχεται ότι δεν μπορεί να διοικήσει τον Ηρακλή. Έκανε πολλές προσπάθειες, πάλεψε, αλλά αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να οδηγήσει τον Ηρακλή εκεί που ονειρευόταν όταν μπήκε μπροστά. Ήθελε έναν Ηρακλή πρωταγωνιστή. Δεν τα κατάφερε όμως. Δεν γνώριζε το ποδόσφαιρο από μέσα και αυτό ήταν ένα μειονέκτημά του.

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010
Τον Αντώνη Ρεμο θεωρεί υπεύθυνο για την εικόνα του Ηρακλή, οι οργανωμένοι οπαδοί και η «Αυτόνομη Θύρα 10»  με ανακοίνωση που έχει τίτλο «Φύγε» του ζητούν να φύγει από την ομάδα!
2 Ιουνίου 2010  Η επιφυλακτική στάση κ οι  «τηλεφωνικές»  δηλώσεις του μεγαλομετόχου την περίοδο που η αδειοδότηση του Ηρακλή ήταν αμφίβολη και χιλιάδες λαού έβγαιναν στους δρομους καθημερινά όξυνε το κλίμα κ εξαγρίωσε τους οπαδούς της ομάδας…
Ιούλιος 2010
Οι υποχρεώσεις του Ρέμου είναι να καλύψει τις οικονομικές τρύπες που δημιουργήκαν απο την εικονική διοίκησή του στη Παε και ανέρχονται σε ποσά ανω των 1.000.000 ευρώ, κ τα κανάλια αναφέρουν συνέχεια την οικονομική καταστροφή του επώνυμου τραγουδιστή…

Οι τελευταίες προτάσεις που συζητήθηκαν πλέον μεταξύ Παε κ Ρέμου ειναι :
1. Ο κ. Ρέμος παραχωρεί άνευ τιμήματος τις μετοχές, που κατέχει, στον υπό ίδρυση ‘κυανόλευκο φορέα’. Μέχρι τη σύσταση και λειτουργία του συγκεκριμένου φορέα, ο οποίος έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να διενεργήσει την δημόσια εγγραφή, οι μετοχές περνούν σε καθεστώς μεσεγγύησης, υπό την κατοχή των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ, κ.κ. Χάρη Γρηγορίου και Αλέξανδρου Βαγιάτα, με συγκεκριμένες εντολές, εξουσίες και απορρέοντα δικαιώματα.
2. Είναι σαφές ότι όλες οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, που αφορούν στον κ. Ρέμο και επηρεάζουν την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη σχέση της με όλες τις Αρχές, θα τακτοποιηθούν άμεσα από τον ίδιο.
3. Ο κ. Ρέμος συνεχίζει να καταβάλλει κανονικά τις δόσεις στην Εφορία, με βάση τη ρύθμιση, που ο ίδιος έκανε.
4. Ολες οι επιταγές, οι οποίες έχουν εκδοθεί προσωπικά από τον κ. Ρέμο και αφορούν σε δαπάνες της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κατόπιν διεξοδικού ελέγχου, θα αποπληρωθούν από τον ίδιο.
5. Σχετικά με την αποπληρωμή των χρεών, τα οποία έχουν δημιουργηθεί κατά την διάρκεια της θητείας του, ο κ. Ρέμος πρότεινε την καταβολή, για τις προσεχείς δύο (2) αγωνιστικές περιόδους, 2010-2011 και 2011-2012, του ποσού των 300.000 ευρώ για κάθε περίοδο, με καταβολή του σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μάλιστα, η πρώτη δόση θα καταβληθεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Αντώνη πληρώνεις τα λάθη σου – λάθος συμπεριφορά,λάθος διαχείριση,λάθος επιλογές κ συνεργάτες, περίεργες ηθικές δεσμεύσεις -.. 
Αλλά το μεγαλύτερο λάθος σου δεν ήταν οτί απέτυχες επειδή δεν ήξερες…αλλά επειδή δεν άφησες την ομάδα σε χέρια που την πονάνε κ την ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ  σε ρουφιάνους κ ψέυτικα πρόσωπα…(άραγε πότε θα μάθουμε το όνομα του ρουφιάνου???)
http://www.youtube.com/watch?v=U6MmJNb-fVU
http://www.youtube.com/watch?v=Nzz64BtyjNM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sC8gvk_jFlo

Από τον Ιούλιο του 2007 και το «Χαμογέλασε πάει πέρασε» φτάσαμε στον Ιούλιο του 2010 και το «Τέρμα η ιστορία»…
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: