Παραιτηθηκε ο γνωστος μας κ.Σαββας…


Πηγη < soccerPlus >

Παραιτηθηκαν 3 στο επεισοδιακο ΔΣ της ΕΠΟ 

Η πρώτη παραίτηση

Η πρώτη παραίτηση ήταν του Χρήστου Σάββα ο οποίος ήταν πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης και είχε απορρίψει στις αρχές του προηγούμενου μήνα τον φάκελο του Ηρακλή.

Ο κ. Σάββας προσκόμισε στο συμβούλιο δημοσιεύμα εφημερίδας και υποστήριξε ότι σε αυτό ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Β. Χατζηαποστόλου αναφέρθηκε με υποτιμητικά λόγια στις ικανότητές σχετικά με την θέση που κατείχε στο Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης.

Η δεύτερη παραίτηση

Η δεύτερη παραίτηση ανήκει στον Βασίλη Μάντζιο και έχει να κάνει με την επιλογή του Σ. Πιλάβιου να βάλει στην ΚΕΔ τον Θ. Μπριάκο και παράλληλα να τον χρήσει συνεργάτη του Κ. Βασάρα στην Ανάπτυξη Διαιτησίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου διαφώνησε έντονα λέγονας ότι ο Μπριάκος έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και πως δεν μπορεί να δεχθεί μια τέτοια απόφαση την οποία όμως ψήφισε για λόγους… εντοπιότητας!

Παραιτήθηκε από όλες τις επιτροπές και επιφυλάχθηκε να παραιτηθεί και από μέλος του Δ.Σ!

Η τρίτη παραίτηση

Έγινε από τον Τοπολιάτη ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα της κάρτας υγείας αλλά μετά από διαφωνία με τον Γ. Οικονομίδη παραιτήθηκε.

Κόντρα Δεσύλλα – Χατζηαποστόλου

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γ. Δεσύλλας κατά του αναπληρωτή προέδρου Β. Χατζαποστόλου. Με αφορμή τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του Χατζηαποστόλου και ιδίατερα αυτή στην οποία υποστήριξε ότι οι «ύποπτοι αγώνες» θα έπρεπε να πάνε στην αθλητική Δικαιοσύνη, ο κ. Δεσύλλας έθεσε θέμα για το κατά πόσο ο κ. Χατζηαποστόλου με αυτές τις τοποθετήσεις μπορεί να έχει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου.
Η συζήτηση δεν επεκτάθηκε…

Κριτική σε Τεροβίτσα

Κριτική από μερίδα συμβούλων δέχτηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Β. Τεροβίτσας που είναι ο μόνος που διεσώθη από την προηγούμενη επιτροπή. Ειπώθηκε ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί και αυτός και ότι έχει υψηλή αποζημίωση (6.000 ευρώ το μήνα) για να κάνει οκτώ ορισμούς…

ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕ, αντε καλο μας πρωταθλημα , το ροστερ της ΕΠΟ ολοκληρωνεται…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: