Τη γλίτωσε με 100 χιλιάρικα;


Τα πρώτα νέα καταφθάνουν από το μέτωπο της μηχανοκίνητης πορείας και είναι λιγάκι μπερδεμένα. Οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και ανεπίσημες μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν η πορεία ματαιώνεται διότι ο Αντώνης Ρέμος θα πληρώσει 100 χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ.

Ο γνωστός αοιδός μέσω εκπρόσωπού του προέβη σε διαπραγματεύσεις με τον κόσμο (;) και δήλωσε πως εφόσον δεν τον αφήσουν να δουλέψει, δεν πρόκειται να δώσει τα χρήματα που χρωστάει στην ΠΑΕ! Μετά από σύσκεψη μεταξύ διοίκησης,οργανωμένων και του εκπροσώπου του κυρίου Πασχαλίδη αποφασίστηκε να δωθούν τώρα 100 χιλιάρικα και άλλα 100 όταν τελειώσει τις εμφανισεις του στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια δεν τον δεσμεύει και κάτι για να εγγυηθεί στον κόσμο οτι όντως θα πληρώσει κ το υπόλοιπο ποσό τις επόμενες μέρες. Προηγήθηκαν βέβαια απειλές εναντίον του κόσμου του Ηρακλή από το μαγαζί που τραγουδάει ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή αλλά και από γειτονικά μαγαζιά…Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι κλίμα μιλάμε…

Όλα αυτά βέβαια είναι απλά φήμες ως τώρα και όχι κάτι επίσημο. Ίσως, λοιπόν, η ανακοίνωση της ΠΑΕ που περιμένουμε, να αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω «κύριος» αγόρασε βίλα 4.000.000 ευρώ στη Μύκονο και τώρα παρακαλάμε να μας δώσει 100.000!!Νεότερα σε λίγο…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: