Άντε να χαθείτε!


Σε μια πολύ περίεργη ανακοίνωση προχώρησε  το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης με αφορμή τη στάση της ΠΑΕ Ηρακλής απέναντι σε κάποια δημοσιεύματα που την αφορούσαν τον τελευταίο καιρό. Οι κύριοι δημοσιογράφοι, έχοντας προφανώς επιλεκτική μνήμη, επιτέθηκαν ευθέως στην κυανόλευκη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης με έκπληξη παρακολουθεί το αναιτίως επιθετικό και αλαζονικό ύφος που υιοθετεί η ΠΑΕ Ηρακλής για να διατυπώσει τη διαφωνία της με δημοσιεύματα, ακόμη κι όταν αυτά επιβεβαιώνονται.
Η τακτική αυτή που υιοθετεί η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είναι απολύτως αναντίστοιχη με την ιστορία του Συλλόγου και την παρακαταθήκη που άφησαν σε αυτόν παράγοντες όπως ο Απόστολος Κοσμόπουλος και ο Νίκος Ατματζίδης.
Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει αυτονοήτως πλήρη πρόσβαση στα Μέσα Ενημέρωσης, όπου μπορεί να καταθέτει τις απόψεις της και να εκθέτει τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις της. Αυτό είναι το πεδίο στο οποίο έχει νόημα για την ενημέρωση να επαληθεύεται το αληθές των πληροφοριών και όχι οι αίθουσες των δικαστηρίων.
Η ΕΣΗΕΜ-Θ επισημαίνει στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ότι στοχοποιώντας με δημόσιες ανακοινώσεις της συγκεκριμένους δημοσιογράφους καθίσταται αυτομάτως υπεύθυνη για κάθε απειλή που αυτοί ενδέχεται να δεχτούν. Και της υπενθυμίζει ότι η πιο δοκιμασμένη συνταγή αποτυχίας μιας διοίκησης είναι να απευθύνεται στον φανατισμό οπαδών και να επενδύει σε αυτόν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΑΕ Ηρακλής ακόμη δεν έχει απαντήσει και είναι άγνωστο ακόμη το αν επιλέξει να απαντήσει και αυτή με δική της ανακοίνωση.

Για να πάμε το χρόνο λίγο πίσω: Για να μην αρχίσω με την αντιμετώπιση των αθλητικών εφημερίδων-ραδιοφώνων απέναντι στον Ηρακλή, το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της χώρας, θα πάω κατευθείαν λίγους μήνες πριν. Εκεί, κατά το Μάη και τον Ιούνη που μας πέρασαν, την περίοδο των αγώνων για τη δικαίωση του Γηραιού. Τότε, που κάποιοι δημοσιογράφοι της πόλης, μετέδιδαν ηδονισμένοι πως ο Ηρακλής δεν τη γλιτώνει και θα πέσει κατηγορία. Ότι η ΠΑΕ ψεύδεται. Ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη. Πού είναι αυτοί οι κύριοι;

Εσείς, κύριοι της ΕΣΗΕΜΘ τολμάτε και κάνετε υποδείξεις στον Ηρακλή; Μια απάντηση σας αρμόζει:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: