Η ανυπαρξία σας γεννάει κόμπλεξ !Πριν λίγες ώρες η ΚΑΕ Ηρακλής προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία πληροφορεί τον κόσμο ότι ο φάκελος της αδειοδότησης θεωρήθηκε πλήρης από την επιτροπή, η οποία αποφάσισε όμως να ξαναμελετήσει το νομικό καθεστώς της μετατροπής από ΤΑΚ σε ΚΑΕ.
Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή μέσα από την ανακοίνωση σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν παρεμβάσεις με αποστολή εγγράφων από την ΚΑΕ »      » που είχαν σκοπό να αποτρέψουν την συμμετοχή της ομάδας στην Α1 !!! Στη συνέχεια η ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της δημοσιοποίησε τα έγγραφα της καταγγελιας του  »       » , του ευγενούς αυτού σωματείου. Η ΚΑΕ »         » λοιπόν μας κατηγορεί αναλυτικότατα μέσα στα χαρτιά της, για θέματα που απλά υποθέτει ότι είναι βάσιμα στηρίζοντας τα σε δηλώσεις παραγόντων σε εφημερίδες και site από τον Αύγουστο.(τα γράφει και μέσα).
Σε αντίθεση με τις τοποθετήσεις του εκπροσώπου του »        » τις προηγούμενες μέρες η ΚΑΕ »       » δεν ζητάει την ενημέρωση της για την νέα ΚΑΕ αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει : «…. σας καλούμε να απορρίψετε την ίδρυση της νέας ΚΑΕ Ηρακλής κατά μετατροπή του ΤΑΚ Ηρακλής…»
Ποιοι νομίζετε ότι είστε? Εμείς έχουμε δημοσιοποιήσει ξανά την άποψη μας εδώ
 
 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής 

 

«ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.09.2010.

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ –ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ-  ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η  ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΕΓΙΝΕ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.  «

Τα έγγραφα

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: