Τους φώτισε ο Θεός!


Ο 36χρονος Γελαδάρης δε θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Ηρακλή

Μια ευχάριστη είδηση αλιεύσαμε στην καθημερινή μας περιήγηση στις αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας. Σύμφωνα με το Sportdog.gr ( http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=138455 ) οι υποθέσεις των Σαϊτιώτη και Γελαδάρη φαίνεται ότι όχι μόνο παγώνουν αλλά εγκαταλείπονται οριστικά!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής φαίνεται ότι εξετάζουν τελικά κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην επίθεση ή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η αλήθεια είναι ότι κυρίως το όνομα του 36χρονου Γελαδάρη είχε ξενίσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, έστω κι αν αργότερα διευκρινίστηκε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προορίζεται για μπακ-απ του βασικού αριστερού μπακ που θα αποκτηθεί.

Όσο για τον Σαϊτιώτη, μάλλον βιάστηκε να κάνει δηλώσεις («μόνο οι υπογραφές απομένουν»). Επρόκειτο για έναν παίκτη που με δηλώσεις του στο παρελθόν προκάλεσε αρκετούς φιλάθλους του Ηρακλή και οι αντιδράσεις του κόσμου με το άκουσμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του ήταν -κακά τα ψέματα- μοιρασμένες.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας στον Ηρακλή εξετάζουν αυτήν την περίοδο δυο ποδοσφαιριστές. Τον Μισούν (αριστερό μπακ της Σέλτικ) και τον Ζαβαρίζε που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στον Ηρακλή. Για τη θέση του επιθετικού υπάρχουν πολλές προτάσεις από μάναντζερ και μένει ακόμη ανοιχτή η -πολύ- δύσκολη περίπτωση του Χαβιέρ Κάμπορα.

Για την παρουσίαση του Μισούν από τον Iraklakia πατήστε εδώ.

Σχολιάστε